Letra Jo vaig a la muntanya de Uri Y Los Cucharas

Etiquetas:
Letra de canción
Español
Enviar a un amigo |


Otras canciones de Uri Y Los Cucharas

Song Scroller

Visitar letra | Letras de canciones
 
Color de fondo


Color de la letra

Copia este código y pégalo en tu blog o web para mostrar el song-scroller de Album Cancion y Letra

Califica la calidad de esta letra
Espere un momento...
Puntaje: 4,00/5. Total votos: 0

- Monitor: Hola amics i amigues!! I ara els Uri Geller i els Culleres cantant en català! Sí, és un espai patrocinat per la Generalitat de Catalunya! Què collons Miami ni què Florida beach! Bé, doncs ara i per començar farem un foc de camp i ens posarem tots en rotllana i cantarem mans a les mans i bona nit bons germans, Déu que us doni un bon son, la seva pau dolça de l'any i pel món! Bona nit, germans, bona nit. Però abans de tot això us he preparat un joc que és una cançó i una cançó que és una joc a la vegada. Va ser primer l'ou o la gallina?? Aiiiii, casum Judes! Bé, la qüestió és que jo ara dic una frase i/o oració i vosaltres repetireu el final de la mateixa de manera que crearem un veritable joc multimedia enmig d'aquests paratges. D'acord? Doncs vinga! Som-hi tots! A la muntanya!!!

Jo vaig a la muntanya, jo vaig a la muntanya. Jo vaig a la muntanya. Onde vaig??

- Nens i nenes: A la muntanyaaa!!!

- Monitor: Molt bé, nois, molt bé! Caram! Sou més eixerits que un pèsol i que un gínjol! Bé, doncs ara, i abans de complicar una miqueta més el joc, el que farem serà repetir aquesta inoblidable excursió a la muntanya, d'acord? Doncs vinga! Som-hi de nou! A la muntanya!!!

Jo vaig a la muntanya, jo vaig a la muntanya. Jo vaig a la muntanya. Onta vaig??

- Nens i nenes: A la muntanyaaa!!!

- Monitor: Molt rebé mainada i quitxalla! Caram! Com es nota que sou de la generació X i que mireu el Club Super 3, eh! Hola Tomàtic! Però vigileu que ara vindrà el Megazero i ens farà la pirula! Per què? Doncs perquè ara hem de complicar una miqueta més el joc i ara ja no anem a la muntanya. Ara anirem d'excursió al riu, d'acord? Doncs vinga, anem d'excursió al riu tots!!!

Jo vaig d'excursió al riu, jo vaig d'excursió al riu. Jo vaig d'excursió al riu. Onta vaig??

- Nens i nenes: A la muntanyaaa!!!

- Monitor: Nonononono!! No ho heu entès! No ho heu entès! Ara ja no anem a la muntanya, ara anem d'excursió al riu, perquè a dalt de la muntanya hi feia molta calor, en canvi si anem al riu ens podrem banyar i estarem fresquets i farem xip xap amb el flotador del patito, eh! Cuack cuack! I tirarem pedres i vejam a veure quina rebota més vegades damunt l'aigua. Doncs vinga! Som-hi i recordeu: al riu, no a la muntanya!

Jo vaig d'excursió al riu, jo vaig d'excursió al riu. Jo vaig d'excursió al riu. Onta vaig??

- Nens i nenes: A la muntanyaaa!!!

- Monitor: No, nanos, no!! Que sou telosos i bordegassos! però buenu, és igual aiiiii!! bé, el que farem serà tenir un amic que es diu Ramon, i com que no hi ha ningú que 'de nombre propio y singular' es digui 'muntanya', de segur que us sonarà d'allò més incoherent, d'acord?? Doncs vinga, vejam si ara ho feu bé i el nostre amic es diu Ramon. Ni al riu, ni a la muntanya!!

Jo tinc un amic que es diu Ramon, jo tinc un amic que es diu Ramon. Jo tinc un amic que es diu Ramon. Com es diu el meu amic??

- Nens i nenes: A la muntanyaaa!!!

- Monitor: No, nanos, no!! Osti! Per l'amor de Déu! M'esteu esberlant el joc per tot arreu, eh! Tan que m'ha costat preparar aquest joc de nit i ara no em donaran ni el títol de monitor! Aiii, clar que no m'estranya, si esteu fets una colla de feixistes!!

Jo vaig a la muntanya, jo vaig a la muntanya. Jo vaig a la muntanya. Onta vaig??

- Nens i nenes: RAMON!!!!!!!!


Tomado de AlbumCancionYLetra.com
DisfrÚtenla frikies! XD