Letra Més lluny de Obrint Pas

Etiquetas:
Letra de canción
Español
Enviar a un amigo |


Otras canciones de Obrint Pas

Song Scroller

Visitar letra | Letras de canciones
 
Color de fondo


Color de la letra

Copia este código y pégalo en tu blog o web para mostrar el song-scroller de Album Cancion y Letra

Califica la calidad de esta letra
Espere un momento...
Puntaje: 4,00/5. Total votos: 0

Recorrent el temps que ens ha tocat viure, burlant fronteres que ens han imposat, pels camins que uneixen la memòria i aclareixen la veritat. Per la Marina, la Ribera, Vall d'Albaida, la Safor, de la Plana al Vinalopó i el Maresme i Osona, les Illes i el Penedès i com el Vallès no hi ha res!.

On tour, recorrent els fronts del meu temps. On tour, amb la revolta traçada en la ment. On tour, per les rutes de la memòria. On tour, la geografia escrita en la gent.

Més lluny, haurem d'anar més lluny. Més lluny, més lluny que el demà. Més lluny, lluitant per aconseguir. Més lluny, un futur per tu i per mi.

Mira, mira si hem recorregut terres que hem anat fins a Felanitx, a Manacor i l'Alcudia a Soller, Sant Francesc i ací.

Mira, mira si hem recorregut terres que hem anat fins a Pedreguer, Vall de Laguart, la Vall de Gallinera a la Font, Pego i ací.

De tornada a casa amb la ment encesa, no puc deixar de pensar que trafique amb la idea d'un nou projecte cap a la unitat popular!

Per la Marina, la Ribera, Vall d'Albaida, la Safor, de la Plana al Vinalopó i el Maresme i Osona, les Illes i el Penedès i com el Vallès no hi ha res!

On tour...

Més lluny...

Mira, mira si hem recorregut terres que hem anat a l'Aplec dels Ports, a Vistabella, Morella i Cabanes a Vinaròs, Tortosa i ací.
Tomado de AlbumCancionYLetra.com
Mira, mira si hem recorregut terres que hem anat fins a Alfarrasí, a Atzaneta, Atzaneta i Albaida a Benimaclet i ací.